Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hoe Het Werkt

Persoonlijke voorwerpen kunnen een sterke emotionele lading hebben en daardoor vele herinneringen oproepen. Door deze voorwerpen uit hun context te halen en als kunstobject met veel aandacht voor het juiste licht en keus van achtergrond te fotograferen komt de aandacht puur op het voorwerp zelf te liggen. Daardoor laat het beeld veel ruimte voor de eigen fantasie en herinneringen.

 

WAT
Indien u veel diverse voorwerpen heeft die in aanmerking komen voor een herinneringsfoto bedenk dan dat minder vaak meer is. Een herinneringsfoto laat u maken om de herinneringen die een voorwerp oproept te koesteren. In mijn ervaring als fotografisch vormgever vertellen verschillende voorwerpen soms het zelfde verhaal. Meestal is het spannender om slechts enkele voorwerpen te kiezen die meerdere aspecten van iemand laten zien.

 

Bedenk bij uw keus welk voorwerp of voorwerpen typerend zijn voor de persoon van wie ze waren (of zijn). Of kies een voorwerp dat staat voor een bepaalde gebeurtenis of levensfase.

 

HOE
Allereerst maakt u een keus uit de voorwerpen die u wilt laten fotograferen. Daarna bepaalt u hoe u dit door mij wilt laten doen. Heeft u maar één voorwerp dan is de keus eenvoudig. Bij meerdere voorwerpen heeft u ook meer mogelijkheden:

 

  • U kunt er voor kiezen om een stilleven te laten maken waarin meerdere voorwerpen in één beeld gefotografeerd worden.
  • Of u kiest ervoor om één foto te laten maken van telkens één voorwerp zodat u een serie foto’s krijgt. Mooi ingelijst resulteert dit in een klein beeldverhaal waarin de verschillende foto’s elkaar versterken.
  • Indien u veel voorwerpen heeft of zelfs een complete verzameling dan werkt een compositiefoto recht van boven gefotografeerd heel mooi.

 

EN DAN
Dan neemt u contact met mij op zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Heeft u advies nodig bij uw keus van voorwerpen, hoe dit te laten fotograferen of te laten afwerken dan help ik u daarbij. Wij spreken af hoe u de voorwerpen aanlevert en weer retour wilt ontvangen. U krijgt een digitaal bestand van hoge kwaliteit wat u zelf kunt laten printen/afwerken wanneer dit u uitkomt. Of u kiest ervoor dit door mij te laten doen via mijn eigen relaties.

 

Als alles duidelijk is en u geen vragen meer heeft stuur ik u een offerte. Na uw akkoord ga ik aan het werk totdat u tevreden bent n.a.v. een digitaal proefbestand. U ontvangt uw voorwerpen retour en pas daarna ontvangt u de factuur.

 

Ik ga graag met u in gesprek om iets moois, persoonlijks en blijvends te maken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter